Ansigtsmassage med cupping og Gua Sha

Ansigtsmassage med cupping og Gua Sha

Hvad er ansigtsmassage godt for?

Massagen forbedrer blodcirkulationen, giver fornyet glød i huden, reducerer rynker, mindsker poser under øjnene og giver en mere ensartet hudtone i ansigtet. Det afspænder muskulaturen i ansigtet og på halsen. Ved at anvende cuping løftes vævet og der arbejdes ind til det hårdeste væv.

Hvordan foregår behandlingen:

Behandlingen varer ca. 45 min. Du ligger på briksen fuldt påklædt.

En session varer ca. 1 time. Du ligger på briksen fuldt påklædt.

Jeg starter med at give let nakke- og hovedbundsmassage. Herefter renser jeg huden af med en skintonic. Ansigtet påsmøres en hybenkerneolie. Jeg begynder med at bruger gua sha i ansigtet og på halsen. Det er for at sætte gang i blodcirkulationen, aktiverer ansigtsmusklerne og lymfesystemet. Herefter tryk med fingrene på forskellige ansigtspunkter for at åbne for energibanerne og kredsløbet.

Herefter bruger jeg silikone cupper. Der dannes et undertryk i cuppen ved at klemme på den, og hud og blødt væv løftes op, når cuppen flyttes rundt i ansigtet. Blodcirkulationen øges og stofskiftet i huden øges, så sved, talgkirtler og hudens respiration fungerer bedre.

Behandlingen afsluttes med en ansigtsrulle i ansigtet og på halsen. Det overskydende olie renses af.

Efter behandlingen

Husk at drikke rigeligt med vand efterfølgende. Huden kan blive en lille smule irriteret og rød fordi temperaturen i huden stiger og der er øget blodgennemstrømning. Behandlingen virker meget afstressende og man kan blive træt.

Hvilke produkter anvendes?

  • Gua Sha i krystal
  • Silikone cup
  • Hybenrosekerneolie koldpresset
  • Skintonic
  • Ansigtsrulle i krystal