Healing

Healing

Healing betyder at “hele”. Healing er arbejdet med den universelle energi, som vi alle bevæger os i. Den er rundt om dig og inden i dig. Kroppen gennemstrømmes af livsenergi og det er vigtigt, at energien kan bevæge sig frit. Hvis der opstår ‘propper’ eller ubalancer i energisystemet, kan det vise sig som blokeringer forskellige steder i kroppen.

Som healer samler og kanaliserer jeg energien som en slags lyskegle, sådan at den kan hjælpe dig både på det fysiske og psykiske plan – og skaber balance og harmoni i de områder, hvor der er ubalancer. Jeg inddrager ofte forskellige redskaber, som jeg vælger intuitivt – f.eks. krystaller, dufte og chakrapuder.

Med healing kan jeg

  • lindre smerter
  • skabe ro og balance i krop og sind
  • tilføje fornyet energi og skabe flow
  • nedbryde gamle følelses- og tankemønstre, der begrænser dig i livet

Hvordan foregår det?
En session varer ca. 55 min., og tager udgangspunkt i en kort samtale, om dét du har brug for hjælp til.

Herefter ligger du dig på briksen fuldt påklædt, med lukkede øjne og slapper af. Du får et tæppe over dig. Du kan også vælge at sidde på en stol. Jeg holder mine hænder på eller over din krop dér, hvor behovet er.

Det er forskelligt, hvordan healingen opleves. Det kan være som varme, kulde eller sitren i kroppen. Nogle bliver så afslappet, at de falder i søvn, andre mærker ikke noget. Alle måder er lige rigtige.

Hvad skal du forberede?
Du skal ikke forberede noget. Du skal blot være åben for at modtage healingenergien.

Efter behandlingen
Der er ingen bivirkninger ved healingen. Det er individuelt, hvordan personer mærker effekten af behandlingen. Nogle mærker den med det samme som en fysisk og følelsesmæssig reaktion. Nogle bliver fyldt med energi og andre bliver trætte. Det er ikke alle, der mærke noget.

Det er vigtigt, at du drikker rigeligt med vand efterfølgende.