Healing

Healing

Healing betyder ‘helende” eller at “hele”. Oplever du eksempelvis hovedpine, rygproblemer, sorg, stress eller mange andre former for ubalance eller blokeringer, kan jeg som healer skabe balance i din energistrøm. Som healer samler jeg energien som en slags lyskegle og leder energien til dig, sådan at den kan hjælpe med at skabe balance i din energi – det kan være fysisk, emotionelt, mentalt eller sjæleligt.

Hvad gør healing?

  • giver ro og balance i krop og sind
  • tilføjer fornyet energi og skaber flow
  • nedbryder gamle blokeringer og mønstre

Hvordan foregår det?
En session varer ca. 1 time, og tager udgangspunkt i en kort samtale, om dét du har brug for hjælp til.

Herefter ligger du dig på briksen fuldt påklædt, med lukkede øjne og slapper af. Du får et tæppe over dig. Du kan også vælge at sidde på en stol. Jeg holder mine hænder over din krop dér, hvor behovet er.

Det er forskelligt, hvordan healingen opleves. Det kan være varme, kulde, sitren i kroppen. Nogle bliver så afslappet, at de falder i søvn, andre mærker ikke noget. Alle måder er lige rigtige.

Hvad skal du forberede?
Du skal ikke forberede noget. Du skal blot være åben for at modtage healingenergien.

Efter behandlingen
Der er ingen bivirkninger ved healingen. Det er individuelt, hvordan personer mærker effekten af behandlingen. Nogle mærker den med det samme som en fysisk og følelsesmæssig reaktion. Nogle bliver fyldt med energi og andre bliver trætte. Det er ikke alle, der mærke noget.

Det er vigtigt, at du drikker rigeligt med vand efterfølgende.