Fjernhealing

Fjernhealing

Healing betyder ‘helende” eller at “hele”. Oplever du eksempelvis hovedpine, rygproblemer, sorg, stress eller mange andre former for ubalance eller blokeringer, kan jeg som healer skabe balance i din energistrøm. Som healer samler jeg energien som en slags lyskegle og leder energien til dig, sådan at den kan hjælpe med at skabe balance i din energi – det kan være fysisk, emotionelt, mentalt eller sjæleligt.

Fjernhealing er uafhængig af tid og sted. Hvis du ikke har overskuddet til at møde op hos mig, eller bor du langt væk, kan fjernhealing måske være noget for dig. Det er lige så virkningsfuldt, som hvis du var fysisk til stede.

Hvordan foregår det?
Vi aftaler et tidspunkt, hvor jeg går i gang med at heale dét, som du gerne vil have hjælp til. Healingen varer ca. 30 min. Sæt eller læg dig til rette et roligt sted med et tæppe over dig og hvor du kan være uforstyrret. Når jeg er færdig, skriver jeg ned, hvad jeg har oplevet, og sender det til dig.

Hvad skal du forberede?
Det kræver, at du giver din tilladelse til at jeg må heale dig, dit fulde navn og den adresse, du opholder dig på.

Efter behandlingen
Der er ingen bivirkninger ved healingen. Det er individuelt, hvordan personer mærker effekten af behandling. Nogle mærker den med det samme som en fysisk og følelsesmæssig reaktion. Nogle bliver fyldt med energi og andre bliver meget trætte.

Det er vigtigt, at du drikker rigeligt med vand efterfølgende.