Ansigts behandlinger

Ansigts behandlinger

Jeg tilbyder forskellige ansigtsbehandlinger, som både kan anvendes forebyggende eller til at give et naturligt løft.

  • Effektiv og grundig ansigtsmassage
  • Afspænder ansigtets muskler
  • Reducerer rynker og ophobet væske
  • Blødgør og opstrammer huden
  • Afbalancerer hele kroppen og organerne

JAPANSK LIFTING

Her arbejder jeg i dybden og med kroppens ubalancer. Det er en effektiv og grundig ansigtsmassage, der afspænder ansigtets muskler, reducerer rynker og ophobet væske. Behandlingen optimerer den naturlige udrensning og huden bliver blød og opstrammet. Japansk lifting afbalancerer hele kroppen og dens organer og virker dejligt afstressende. Du bliver forkælet med forskellige masker, hybenkerneolie, samt let hovedbunds- og fodmassage. Det er ren nydelse og selvforkælelse.

JAPANSK ANSIGTSMASSAGE OG ZONETERAPI

Det er den samme behandlingsteknik, som ved Japansk Lifting. Det er en metode til bearbejdning af årsagen til kroppens organiske, fysiske, psykiske ubalancer og fejlfunktioner. Behandlingen afbalancerer og støtter kroppen til selv at arbejde. Ubalance kan f.eks. være: stress, væskeophobning, hovedpine, sure opstød, angst eller manglende selvtillid for at nævne nogle. Herudover afbalanceres og stimuleres kroppens organer og skelet via zoner og punkter i ansigtet.

JAPANSK ANSIGTS AKUPUNKTUR

Her er det primært det ydre, der arbejdes med ved hjælp af akupunkturnåle, som hjælper med at udglatte rynker. Det er rynkerne imellem øjenbrynene, i panden, rundt om munden og øjnene.

ANSIGTSMASSAGE MED CUPPING OG GUA SHA

Ved at anvende cupping løftes vævet op og der arbejdes i det hårdeste væv. Cupping regulerer lymfe (affaldsstoffer) og blodcirkulationen. Behandlingen starter med nakke- og hovedbundsmassage. Det afspænder muskulaturen i ansigtet og på halsen, og så er det dejligt afstressende.