Healing med krystaller

Healing med krystaller

Jeg inddrager også krystaller og sten som redskab i min healing til at give et ekstra boost. Hver krystal har deres unikke virkning og jeg vælger krystallerne ud fra den ubalance, der skal heales på. Healing betyder at gøre hel – det genskaber balancen fysisk, emotionelt, mentalt og sjæleligt.

Hvordan foregår det?

Det foregår på samme måde som en healing uden krystaller. En session varer 1 time, og tager udgangspunkt i en kort samtale, om dét du har brug for hjælp til. Jeg udvælger de krystaller, som jeg vil bruge til healingen.

Herefter ligger du dig på briksen fuldt påklædt, med lukkede øjne og slapper af. Du får et tæppe over dig. Du kan også vælge at sidde på en stol. Jeg placerer krystaller forskellige steder på kroppen eller i nærheden af kroppen. Jeg holder mine hænder over din krop dér, hvor behovet er.

Det er forskelligt, hvordan healingen opleves. Det kan være varme, kulde, sitren i kroppen. Nogle bliver så afslappet at de falder i søvn, andre mærker intet. Alle måder er lige rigtige.

Hvad skal jeg forberede?
Du skal ikke forberede noget. Du skal blot være åben for at modtage healingenergien.

Efter behandlingen
Der er ingen bivirkninger ved healingen. Det er forskelligt, hvordan personer mærker effekten af behandling. Nogle mærker den med det samme som en fysisk og følelsesmæssig reaktion. Nogle bliver fyldt med energi og andre bliver meget trætte.

Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand efterfølgende.