Øveklienter til ansigtsmassage

Øveklienter til ansigtsmassage

Hvad er ansigtsmassage og zoneterapi godt for?

Ansigtsmassage og zoneterapi er en terapeutisk metode til bearbejdning af årsagen til kroppens organiske, fysiske, psykiske ubalancer og fejlfunktioner. Terapien afblancerer og støtter kroppen til selv at arbejde. Ubalance kan f.eks. være: stress, væskeophobning, hovedpine, sure opstød, angst eller manglende selvtillid for at nævne nogle.

Periode: I oktober og november 2021 har jeg brug for øveklienter til klienttræning. Hvis du har lyst til at være øveklient, er du velkommen til at sende mig en sms 26 23 36 96 eller mail til dorte@dorteleo.dk

Hvordan foregår behandlingen:

En behandling varer ca. 1 time, og tager udgangspunkt i en kort samtale, om dét du har brug for hjælp til. Herefter ligger du dig på briksen fuldt påklædt, med lukkede øjne og slapper af.

Hybenrosekerneolie smøres forsigtigt ind i hele ansigtet, og terapien udføres ved manuel stimulering af bestemte punkter og zoner på huden i ansigtet. Der arbejdes med organer, centralnervesystemet, meridianbaner, blod- og lymfekredsløb ved stimulering af ubalancer i forhold til dit behov.

Ansigtet renses af med skintonic og huden afkøles med 2 Himalaya saltstenskugler.

Ansigtsmassage og zonetarapi afbalancerer hele kroppen og dens organer og virker dejligt afslappende – ren nydelse.

Hvad skal jeg forberede?

Der er ingen forberedelse.

Dog må du ikke modtage behandling, hvis du har et forkølelsessår, er gravid før 12 uge eller har feber.

Hvilke produkter anvendes?

  • Hybenrosekerneolie koldpresset
  • Skintonic (Mellisa)
  • Himalaya saltstenskugler