Øveklienter til elevpris

Øveklienter til elevpris

Jeg er i gang med at uddannelse mig som proceshealer hos Tove Lucka, Spirituelt Uddannelsescenter. I den forbindelse søger jeg øveklienter til klienttræning til 2 forskellige forløb.

Proceshealing – Jeg anvender forskellige healingsteknikker til at skræddersy et forløb til netop dit behov, så du hjælpes videre på den mest optimale måde. Forløbet foregår over flere sessioner med ca. 2-3 ugers mellemrum.

Lindring af fysiske smerter – til mit speciale. Det kan være alle typer af smerter f.eks. kroniske smerter, akut opståede smerter, smerter af længerevarende karakter eller smerte efter operation. Specialet er afleveret, men du har stadig mulighed for at booke en session til elevpris.

I perioden frem til juni 2022 får jeg brug for øveklienter til klienttræning, så er det noget for dig, så send mig en sms på 26 23 36 96 eller mail til dorte@dorteleo.dk

Elevpris: 300 kr. pr. session

Uddannelsen til Proceshealer består af 380 timers undervisning, supervision og min. 50 timers klienttræning, i alt 430 timer fordelt på 1½ år. Uddannelsen afsluttes med en teoretisk skriftlig og en praktisk mundtlig eksamen samt forsvar af speciale.