Øveklienter til proceshealing

Øveklienter til proceshealing

Jeg er i gang med at uddanne mig som proceshealer hos Tove Lucka, Spirituelt Uddannelsescenter.

Periode: Fra september 2021 og frem til juni 2022 får jeg brug for øveklienter til klienttræning. Hvis du har lyst til at være øveklient i et proceshealingsforløb hos mig, er du velkommen til at sende mig en sms 26 23 36 96 eller mail til dorte@dorteleo.dk

Proceshealing foregår i et forløb over ca. 3-5 gange. Jeg kan anvende flere forskellige healingsteknikker suppleret med clairvoyant hjælp, så det er målrettet dit specifikke behov. Jeg kan hjælpe med at ændre de mønstre, der har skabt ubalancen, så du kan få det bedste og mest optimale ud af selve healingen, og igen få skabt balance til et bedre liv og øget livskvalitet.

Den første session tager 80 min og starter med en samtale, hvor vi finder frem til det specifikke emne, som du gerne vil arbejde med. Jeg ser clairvoyant på dine energistrukturer og får vist, hvad der er årsagen til dine ubalancer og udfordringer, uanset om det er fysiske eller psykiske. Jeg ser på, hvad jeg kan gøre for at hjælpe dig. Herefter healer jeg dig, mens du ligger på briksen fuldt påklædt, med lukkede øjne og slapper af. Du kan også vælge at sidde på en stol.

Efter healingen vil du modtage en eller flere redskaber/opgaver til, hvad du selv skal gøre, for at hjælpe healingsprocessen på vej frem til næste session.

Ved de efterfølgende healingssessioner (ca. 50 min.) samler vi op på, hvordan det går energimæssigt og i dit liv, og jeg kigger igen clairvoyant på, hvad der nu skal ske. Herefter vil du blive healet med den healingsteknik, der passer til din situation.

Du skal udfylde et evalueringsskema til skolen efter hver session. Det er gratis for de første 5 klienter, herefter koster det 200 kr.

Uddannelsen til Proceshealer indeholder 380 timers undervisning, supervision og 50 timers klienttræning, i alt 430 timer fordelt på 1½ år. Uddannelsen afsluttes med en teoretisk skriftlig og en praktisk mundtlig eksamen samt forsvar af speciale.