Øveklienter til proceshealing

Øveklienter til proceshealing

Jeg er i gang med at uddanne mig som proceshealer hos Tove Lucka, Spirituelt Uddannelsescenter.

Periode: Fra september 2021 og frem til juni 2022 får jeg brug for øveklienter til klienttræning. Hvis du har lyst til at være øveklient i et proceshealingsforløb hos mig, er du velkommen til at sende mig en sms 26 23 36 96 eller mail til dorte@dorteleo.dk

Er du gået i stå og har brug for hjælp til at komme videre? Eller hænger du fast i gamle mønstre? Mangler du overskud i hverdagen? Har du fysiske eller psykiske ubalancer? Så er proceshealing måske noget for dig. Jeg kan hjælpe med at ændre de mønstre, der har skabt ubalancen, så du kan få skabt balance til et bedre liv samt øget livskvalitet.

Proceshealing foregår i et forløb med 3-5 sessioner med ca. 3 ugers mellemrum. 1. session varer 80 min. og de efterfølgende sessioner 50 min. Du skal have lyst til at arbejde med redskaber/øvelser mellem hver session for at få optimalt udbytte af forløbet. Da jeg er under uddannelse, skal du udfylde et evalueringsskema til skolen efter hver session, dels så jeg kan blive endnu dygtigere og dels som dokumentation for sessionen.

Samtale – Den første session starter med en samtale, hvor vi finder frem til det specifikke emne, som du gerne vil arbejde med. Jeg forklarer hvordan forløbet foregår. Jeg ser clairvoyant på, hvad der er årsagen til dine ubalancer og udfordringer, uanset om det er fysiske eller psykiske.

Healing – Herefter healer jeg dig, mens du ligger på briksen fuldt påklædt, med lukkede øjne og slapper af. Du kan også vælge at sidde på en stol. Healingen hjælper energimæssigt til at skabe balance, så processen arbejder indefra.

Øvelser – Efter healingen vil du modtage en eller flere redskaber/øvelser til, hvad du selv skal gøre, for at hjælpe healingsprocessen på vej frem til næste gang vi ses.

Ved de efterfølgende healingssessioner samler vi op på, hvordan det går energimæssigt og i dit liv, og jeg kigger igen clairvoyant på, hvad der nu skal ske. Herefter vil du blive healet med den healingsteknik, der passer til din situation. Du vil få nye øvelser.

Det er gratis for de første 8 klienter, herefter koster det 200 kr.

Uddannelsen til Proceshealer består af 380 timers undervisning, supervision og 50 timers klienttræning, i alt 430 timer fordelt på 1½ år. Uddannelsen afsluttes med en teoretisk skriftlig og en praktisk mundtlig eksamen samt forsvar af speciale.