Japansk lifting

Japansk lifting

Hvad er japansk lifting godt for?

Japansk lifting er en naturlig ansigtsløftning, hvor ansigtet masseres og afspændes med en blanding af dybe massageteknikker, akupressur og lymfedrænage (aktivering af lymfesystemet, hvor kroppen kommer af med væskeophobning og affaldsstoffer). Der arbejdes med muskler, kredsløb, lymfe- og nervesystemet. Det reducerer rynker og optimerer naturlige udrensning, så huden bliver blød og glat.

Japansk lifting afbalancerer hele kroppen og dens organer og har en skøn afstressende effekt – fantastisk selvforkælelse og ren nydelse.

Hvordan foregår behandlingen:

En session varer ca. 50 min. Du ligger på briksen fuldt påklædt.

Huden afrenses med en skintonic, og der lægges en dybderensende Spirulina maske. Mens masken virker gives let hovedbundsmassage. Ansigtet påsmøres en hybenkerneolie og der udføres en blid ansigtsmassage på bestemte akupunkturpunkter og zoner. Huden afkøles med 2 Himalaya saltstenskugler.

Dernæst påføres øjencreme og gives let punktmassage rundt om øjnene. Til sidst påføres en fugtighedsmaske og mens den virker, gives let fodmassage.

Hvor mange behandlinger har du brug for?

Det varierer fra person til person. Selv en enkelt behandling kan give en forbedring, og ikke mindst virke afstressende og give velvære. Ønsker du et længerevarende resultat vil det formentlig være 5-6 behandlinger, hvor der er 1 uge imellem de tre første behandlinger og 2 uger imellem de sidste to.

Hvad skal du forberede?

Der er ingen forberedelse. Dog må du ikke modtage behandling, hvis du har et forkølelsessår, er gravid før 12 uge eller har feber.

Efter behandlingen

Husk at drikke rigeligt med vand efterfølgende.

Produkter jeg anvender:

  • Hybenrosekerneolie koldpresset.
  • Rensemælk, skintonic, fugtmaske og øjencreme af mærket Mellisa.
  • Spirulina maske.
  • Himalaya saltstenskugler.