Klienterne udtaler

Klienterne udtaler

Uddrag af klientudtalelser.

“Pas på, du bliver afhængig af Japansk Liftning, det er jeg 🙂 Nøj det er skønt. Hele kroppen kommer ned i tempo og det er ro, bare ro. Bagefter er jeg træt, men på den bedste måde. Jeg vil helt klart anbefale en Japansk Liftning behandling, nej mange 😉 Og så gør det jo heller ikke noget, at jeg er kommet til at se yngre ud” LJ (Japansk Lifting).

“Vil bare sige 1000 tak for et fantastisk proceshealingsforløb Dorte. Du fik skovlen under mig 🙂 og især øvelserne mellem hver session var virkelig overraskende effektive. Som en gevinst oveni sover jeg som en lille baby. Jeg kan varmt anbefale healing hos Dorte til alle, der har brug for at få et skub.” PK. (Proceshealing).

“Jeg har modtaget healing af Dorte og jeg syntes, det var lidt svært at finde hoved og hale i i starten. Vi var rundt i mange “mærkelige” problemstillinger, som jeg jo sagtens genkendte. Men efterhånden faldt det hele på plads og nu passer brikkerne sammen. Tak for en interessant rejse til en destination, jeg ikke var klar over fandtes 🙂 BHR (Proceshealing).

“Jeg elsker krystaller og havde ledt efter en krystalhealer, da jeg fandt Dorte. Wow en healing jeg fik, det var lige så fantastisk, som jeg havde drømt om. Dorte er empatisk og super imødekommende og jeg følte mig tryg i hendes kyndige hænder”. TE (Krystalhealing).

“I forbindelse med min kræftbehandling har jeg mange smerter, ingen eller dårlig søvn og plaget af voldsom kvalme. Jeg har efterhånden prøve mange forskellige ting uden den store effekt. Så hørte jeg om Dorte fra en bekendt, som også har kræft. Hun havde afhjulpet nogle af hans symptomer og så tænkte jeg, ja hvorfor ikke, lad mig da prøve. Jeg kan blot stemme i og sige, at efter jeg er begyndt at få healing, har jeg ikke kvalme mere og sover fantastisk. Dorte er en engel” CH (Healing).