Clairvoyant proceshealing

Clairvoyant proceshealing

Har du brug for et skub i en ny retning eller er der gamle følelses- og tankemønstre, der begrænser dig i at leve det liv, du gerne vil – så kan clairvoyant proceshealing være svaret. Det er en behandlingsform, der er skræddersyet til netop dit behov – og foregår som forløb, hvor du skal komme flere gange med 2-4 ugers mellemrum. Proceshealing er et samspil mellem clairvoyance, healing og redskaber/øvelser. Jeg bruger clairvoyance til at give dig en forståelse og erkendelse af årsagen til din udfordring. Healingen hjælper energimæssigt til at skabe balance i årsagen i dine følelser og tanker, og processen arbejder indefra. For at manifestere de forandringer, der åbnes op for, får du redskaber/øvelser, som du arbejder med frem til næste session.

Hvordan foregår det?
Den første session starter med en samtale, hvor vi finder frem til det specifikke emne, som du gerne vil arbejde med. Jeg får vist clairvoyant, hvad der er årsagen til dine udfordringer, uanset om det er fysiske eller psykiske, og jeg ser på, hvad jeg kan gøre for at hjælpe dig. Herefter healer jeg dig, hvor du ligger på briksen fuldt påklædt. Du kan også vælge at sidde på en stol.

Efter healingen får du redskaber/øvelser til, hvad du selv kan gøre, for at hjælpe healingprocessen på vej frem til næste session. Ved de efterfølgende healingsessioner samler vi op på, hvordan det går energimæssigt og i dit liv, og jeg kigger igen clairvoyant på, hvad der nu skal ske. Herefter vil du blive healet med den healingteknik, der passer til dit specifikke udfordring.

Det er forskelligt, hvordan healingen opleves. Det kan være som varme, kulde eller sitren i kroppen. Nogle bliver så afslappet, at de falder i søvn, andre mærker ikke noget. Alle måder er lige rigtige.

Hvad skal du forberede?
Du skal tænke over, hvad du gerne vil arbejde med. Du skal være åben for at modtage healingenergien

Efter behandlingen
Det er individuelt, hvordan personer mærker effekten af behandlingen. Nogle mærker den med det samme som en fysisk og følelsesmæssig reaktion. Nogle bliver fyldt med energi og andre bliver trætte. Det er ikke alle, der mærke noget.

Det er vigtigt, at du drikker rigeligt med vand efterfølgende.

Første session varer 80 minutter. De efterfølgende sessioner ca. 55 minutter.

Healingen erstatter ikke den behandling din læge kan tilbyde dig, og hvis du er syg, skal du opsøge din læge.