Ansigtsterapi

Ansigtsterapi

Alderen sætter sine spor i ansigtet – produktionen af collagen falder og huden mister sin elasticitet. Jeg tilbyder forskellige ansigtsbehandlinger, som giver et naturligt løft til både kvinder og mænd i alle aldre. For yngre mennesker har behandlingen en forebyggende effekt. Det er ikke kun godt for huden, men velvære for hele kroppen.

Du får bl.a.

  • Effektiv og grundig ansigtsmassage.
  • Afspænding af ansigtets hud, muskler og væv.
  • Reduktion af rynker og dræning af ophobet væske
  • Blødgøring og opstramning af huden.
  • Ro og afbalancering af hele kroppen og organerne.

Dog må du ikke modtage behandling, hvis du har et forkølelsessår, er gravid før 12. uge eller har feber.

JAPANSK LIFTING

Her arbejder jeg i dybden og med kroppens ubalancer. Det er en effektiv og grundig ansigtsmassage, der afspænder ansigtets muskler, reducerer rynker og ophobet væske. Behandlingen optimerer den naturlige udrensning og huden bliver blød og opstrammet. Japansk lifting afbalancerer hele kroppen og dens organer og virker dejligt afstressende. Du bliver forkælet med forskellige opstrammende og fugtgivende masker, hybenkerneolie, samt let hovedbunds- og fodmassage. Det er ren nydelse og selvforkælelse.

JAPANSK ANSIGTSMASSAGE OG ZONETERAPI

Det er den samme behandlingsteknik, som ved Japansk Lifting. Det er en metode til bearbejdning af årsagen til kroppens organiske, fysiske, psykiske ubalancer og fejlfunktioner. Behandlingen afbalancerer og støtter kroppen til selv at arbejde. Ubalance kan f.eks. være: stress, væskeophobning, hovedpine, sure opstød, angst eller manglende selvtillid for at nævne nogle. Herudover afbalanceres og stimuleres kroppens organer og skelet via zoner og punkter i ansigtet.

JAPANSK ANSIGTS AKUPUNKTUR

Her er det primært det ydre, der arbejdes med ved hjælp af akupunkturnåle, som hjælper med at udglatte rynker. Det er rynkerne imellem øjenbrynene, i panden, rundt om munden og øjnene.

ANSIGTSMASSAGE MED CUPPING OG GUA SHA

Her anvendes et stenredskab ‘gua sha’ og silikone cupper. Ved at anvende cupping løftes vævet op og der arbejdes i det hårdeste væv så blodgennemstrømningen øges. Cupping regulerer lymfe (affaldsstoffer) og blodcirkulationen. Det afspænder muskulaturen i ansigtet og på halsen, og så er det dejligt afstressende og give ro.