Lindring af fysiske smerter med healing

Lindring af fysiske smerter med healing

Healing er en effektiv metode til at lindre fysiske smerter. Antal healingsessioner afhænger af omfanget af smerterne, og der skal som regel flere sessioner til. Mange oplever også at healingen hjælper til bedre søvn.

Det kan være alle typer af smerter f.eks.

  • kroniske smerter
  • akut opståede smerter
  • smerter af længerevarende karakter
  • smerte efter operation

Hvis du ønsker, kan jeg som supplement anvende øreakupunktur. Det kan være et ørefrø, som er en lille magnetkugle, der placeres i øret med et lille plaster på, svarende til reflekszonen for det sted, de fysiske smerter sidder. Du masserer punktet et par gange i løbet af dagen og dermed giver det en længerevarende effekt. Ørefrøet kan sidder i ca. 8 dage, og du kan altid selv fjerne det, når du har lyst.

Hvordan foregår det?

En session varer ca. 55 min., og tager udgangspunkt i en kort samtale, om dét du har brug for hjælp til.

Herefter ligger du dig på briksen fuldt påklædt, med lukkede øjne og slapper af. Du får et tæppe over dig. Du kan også vælge at sidde på en stol.

Det er forskelligt, hvordan healingen opleves. Det kan være varme, kulde, sitren i kroppen. Mange oplever at kunne slappe af og få en pause fra smerterne. Andre mærker ikke noget. Alle måder er lige rigtige.

Hvad skal du forberede?
Du skal ikke forberede noget. Du skal blot være åben for at modtage healingenergien.

Efter behandlingen
Det er individuelt, hvordan personer mærker effekten af behandlingen. Nogle mærker den med det samme som en fysisk og følelsesmæssig reaktion. Nogle bliver fyldt med energi og andre bliver trætte.

Husk at du skal drikke rigeligt med vand efterfølgende.

Det er vigtigt, at du følger din læges vejledning. Du skal altid søge lægelig rådgivning og ikke selv ændre i medicin eller kontrolbesøg, når healingen lindrer.